Facebook Pixel

Általános szerződési feltételek

 

Operátor: Altcore s.r.o., Sreznevského 20, 831 03 Bratislava, Szlovakia, áfa szám: SK2022794433

Vásárlási feltételeket az www.streetjoy.hu internetes üzletnek meghatároza vásárlási feltételeit a szolgáltató (eladó és a vásárló) megrendelő közöt A megrendelést követően a vásárló igazolja hogy tájékozódot az általános feltételekel ahogyan a reklamációs feltételekel is és hogy egyet ért velük. A vásárlónak egyidejűleg lehetősége nyílik ezekel a vásárlási feltételek tájékozodni a megrendelés elküldése előtt. Erre a tényre kellően figyelmeztetve van a megrendelés elküldése előtt.

Termék ára
Minden ár HUF-ban van megjelenítve ÁFA-val együtt.
A termékek árai a mi web oldalunkon bármikor
megváltozhatnak a vásárló értesítése nélkül.
Megváltozot termék ára az interneten
nem befojásolja az árat a már megrendelt terméknek a
vásárló által. A vásárlónak érvényes a
megrendelésnél szerepelt ár.

Termék megrendelése
Terméket megrendelni a következő módon lehet:
- Az www.streetjoy.hu internetes oldalon a megrendelési nyomtatvány kitöltésével

A termék megrendelésnél interneten keresztül fontos helyesen megadni az Ön e-mail címét és az Ön telefon számát az egyszerüb komunikáció miat. A megadot címre van elküldve a vásárlónak az igazolás a megrendelésről. Főleg a telefon szám muszáj hogy pontos legyen azért hogy a szállító
megtudjon Önnel egyezni az átadás hején és időpontján. A szolgáltató nemválalja a felelőséget a kialakult problémákra ami a téves vagy nemteljes adatok miat keletkeznek, főleg ha nemvolt megadva a telefon szám. A megrendelést igazolva a megrendelő köteles átvenni a megrendelt terméket és megtéríteni az adott összeget.

Termék szállítás
Termék szállítása Packeta el van realizálva egészen önnél haza 1490 HUF osszegért. Abban az esetben ha többször küldenek el a termékeket amiatt mert nem lenne raktáron valamelyik termék, önnek csak egy szállítás árát kel kifizetnie.
A termék kiszállítása ebben az árban csak Magyarország területén lehetséges.
Más országogba való megrendelés esetén kérjük értesítsen minket vásárlói szervizünkben.
A szállító önt fogja telefonon értesíteni és utólag hétköznap lesz kézbesítve a termék az ön címére.
Abban az esetben ha nemkapná meg a terméket 5 napon belül a megrendelést követöen (azokra a termékekre érvényes amelyikek vannak raktáron) kérjük értesítsen minket a vásárlói szervizünkben.
A termék átvételének figyelmesen nézze meg nem e sérült meg a szálítás alat. Ha megsértete a szállító vagy megsérült a szállítás alatt, jelentse ezt a tényt a futárnak és a termék átvételénel kérjen egy igazolást a csomag sérüléséröl. Késobi reklamációk e nélkül az igazolás nélkül nemlesznek akceptálva.
Abban az esetben ha latszólagosan megvan sérülve a termék ajánljuk nem átveni a csomagot a futártól és értesíteni minket a vásárlói szervizünkben.

Szállítási idő
Általános szállítási idő 3 munka nap ha a termék raktáron van. Aban az esetben ha a termék nincs raktáron mi értesítsük önnt menyi időbe telik a termék kiszálítása.
Ha ön átutalásal fizet a megrendelt termék csak a sikeres tranzakció után lesz el elküldve.


Fizetési feltételek
Lehetséges választani a következö fizetési módok közül:
1. Fizetés utánvételel- futár
2. Fizetés bank kártyával Visa, Visa Electron vagy MasterCard

Termék és a pénz visszatérítése
A terméket az átvétel után 14 napon belül lehet vissza adni indoklás nélkül. Ha ezt az eljárást kívanják módosítani, kérjük önt hogy tartsa be a következő lépeseket:
- ertesítsen minket a mi vásarlói szervizünkben egy kérvényel a szerződés visszavonásaról a következő információkkal: megrendelési szám, átvétel ideje, termék kódja , darab, az ön bankszámla száma vagy egy cím a pénz elküldésére.
A termék viszaadásahoz muszáj betartani a követkoző feltételeket:
- A termék nemlehet használt
-A termék nemlehet megrongálva
- A termékkel együtt el kel küldeni a vásárlói okiratot - áruszámlát. Elég a fénymásolat.
- A terméket ne küldjék utánvéttellel. Ajánjuk hogy a terméket be bisztosítva és ajálnva adják fel, mert a termék lehetséges rongálásáért vagy elveszítéséért nemválalunk garanciat.
A fent említett szabájok betertásánal a termékre vonatkozóan önnek a pénzt a visszaadott termékért kézbesítjuk az ön számlájára 14 munka napon belül a termék kézhezvételétöl a mi címünkre.

Rendelés törlése a vásárló oldaláról
A rendelés törlése miatt kérjük értesítsenek minket a mi vevőszolgálati szervizeknél.

Rendelés törlése a szolgáltató oldaláról
Fentartjuk a jogot a rendelés törlésére vagy egyes részek kijavítására, vagy a darab számok kevesebbre való csökkentésére ebben az esetben:
- A terméket már nem gyártják vagy nem árulják
- A terméknek nagyon megváltozot az ára
- A raktáron nincs a kért menyiség

Vásarlói szerviz
Az Ön összes kerdése a rendeléssel kapcsolatban, kézbesítés határ ideje, a raktáron való tartalék, termékválaszték, áruszállítás, az áru visszaadása vagy reklamácio esetén keressenek fel minket:
- Telefon +421 948 509 122
- E-mail info@streetjoy.store

Következetes szabájok
Ezek a üzleti feltételek ervénybe léptek 2021.10.1 től. A szolgáltató fentartja a jogot változtani ezeken az üzleti feltételeken előző figyelmeztetés nélkül.

info@streetjoy.hu | +421 948 509 122